COVID-19 Videoer

Udskriv

SKA har grundet coronasituationen produceret en række undervisningsfilm rettet mod sundhedsprofessionelle, der skal arbejde på et COVID-afsnit. Derudover har vi også fået en onkologisk ekspert til at overveje, hvilken betydning den igangværende pandemi kan få for kræftpatienterne. SKA tilstræber i sine undervisningsfilm det samme faglige niveau, som præger traditionelle SKA-kurser. SKA hører meget gerne din mening om filmene. Kontakt os her

Praktisk vurdering og behandling af patienter

Infektionsmediciner, overlæge Toke S. Barfod fortæller om det kliniske arbejde med COVID-19-patienter på medicinsk afdeling. Filmen giver en praktisk indføring i arbejdet velegnet til eksempelvis læger fra andre specialer, som skal tjene midlertidigt på et COVID-afsnit.

Se filmen her

Filmene er til almindelig orientering og lavet af SKA og Dansk Video Center. Der må tages højde for, at filmene udgør et øjebliksbillede og at forhold og fakta fremstillet i filmen i nogen grad kan være forandret siden produktionen af filmen. Filmene bør derfor fungere som supplement til anden dagsaktuel information omkring COVID-19.  Filmene er optaget 6. og 7. april, 2020 på SUH, Roskilde.

Den intensive indsats

Overlæge Anne Poulsen giver en indføring i arbejdet med COVID-patienter på intensivt afsnit og om hendes indtryk af patientgruppen. Derudover fortæller hun lidt om arbejdsformen på et intensivt afsnit, der kan adskille sig lidt fra eksempelvis medicinske eller onkologiske afdelinger.

Se filmen her

Filmene er til almindelig orientering og lavet af SKA og Dansk Video Center. Der må tages højde for, at filmene udgør et øjebliksbillede og at forhold og fakta fremstillet i filmen i nogen grad kan være forandret siden produktionen af filmen. Filmene bør derfor fungere som supplement til anden dagsaktuel information omkring COVID-19.Filmene er optaget 6. og 7. april, 2020 på SUH, Roskilde.

 

Kræftbehandling under coronaepidemien

Professor, overlæge Julie Gehl deler sine overvejelser om betydningen af coronasituationen for kræftpatienter og de sundhedsprofessionelle, der arbejder med dem.

Se filmen her

Filmene er til almindelig orientering og lavet af SKA og Dansk Video Center. Der må tages højde for, at filmene udgør et øjebliksbillede og at forhold og fakta fremstillet i filmen i nogen grad kan være forandret siden produktionen af filmen. Filmene bør derfor fungere som supplement til anden dagsaktuel information omkring COVID-19. Filmene er optaget 6. og 7. april, 2020 på SUH, Roskilde.