SKA Brugerbetingelser

Udskriv

Ansvarsfraskrivelse

Enhver form for information, der stilles til rådighed på denne hjemmeside, er af orienterende karakter.

SKA bestræber sig på at opdatere siden med de nyeste data. Det lægevidenskabelige område udvikler sig imidlertid i en hastigt løbende proces, hvorfor SKA ikke kan garantere at hjemmesiden altid er fuldt opdateret. SKA forbeholder sig ret til at ændre i kapacitet og indhold på hjemmesiden uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning. Såfremt hjemmesiden indeholder links til 3. mands hjemmesider, kan SKA ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne hjemmesider.

SKA kan på ingen måde drages til ansvar for nogen skader eller gener, der måtte være en direkte eller indirekte følge af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter.

Ingen lægelige oplysninger på denne hjemmeside er beregnet på at kunne erstatte faglig lægelig rådgivning. SKA opfordrer brugere af hjemmesiden, i fald de har spørgsmål eller bekymringer om deres helbred, til at konsultere en læge, før de indleder en behandling.

Ophavsret

Alt kursusmateriale, håndbogsmateriale, alle vejledninger og alt lignende indhold på disse sider tilhører ophavsretligt SKA. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra SKA. Brugere kan dog frit printe materialet til ikke-kommercielt brug.

SKA kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.